Olet tässä: Etusivu / Dae-Tek Oy

Dae-Tek Oy

Dae-Tek Oy aloitti toimintansa 1.8.1990, minkä jälkeen se on saavuttanut vakaan aseman Suomen maanrakennuskoneiden markkinakentässä.

Yrityksen toiminta siirtyi uusiin tiloihin toukokuussa 2009.  Uusi toimintakeskus on jo alkujaankin suunniteltu konekaupan tarpeisiin, mikä antaa puitteet asiakaslähtöiselle ja tehokkaalle toiminnalle.

Kahden hehtaarin tontilla oleva kiinteistö on yhteensä 4100 m2 suuruinen, jossa suurimpana kokonaisuutena raskaskonekorjaamo 1800 m2 ja varaosavarasto 800m2.  Uudet nykyaikaiset toimistotilat sisältävät ajanmukaiset koulutus- ja luentotilat yli 30 hengen tarpeisiin.

Uusi toimintakeskus sijaitsee pääkaupunkiseudulla Keravalla Huhtimon teollisuusalueella, osoitteessa Huhtimontie 10-12, 04200 Kerava.

Sijainti on niin konelogistiikan, että asiakkaiden kannalta hyvällä paikalla heti Lahden moottoritien välittömässä läheisyydessä.  Näköyhteys moottoritielle on myös mainosmielessä tärkeää.

Uuteen paikkaan on nyt keskitetty Etelä- ja Itä-Suomen konekaupan myyntitoimisto, varaosien Suomen keskusvarasto ja varaosatoiminnot, sekä raskaskonekorjaamo.

Turussa on alueellinen myyntitoimisto ja huolto tällä alueilla hoidetaan yhteistyössä paikallisten sopimushuoltojen kanssa.  Omien toimipisteiden lisäksi verkostoon kuuluvat yksityiset jälleenmyyjät Kone-Viertola Oy Seinäjoelta sekä  Realmachinery Oy  Tampereen ja Oulun myyntialueilla. Jälleenmyyjät edustavat alueillaan Doosan ja Bobcat mallistoja kokonaisuudessaan sekä Mecalac-kuormaajia.

Oman huoltokorjaamon lisäksi asiakkaistamme huolehtii laaja yksityisten sopimushuoltajien verkosto ympäri Suomen. Sopimushuoltoverkosto on läheisessä suhteessa maahantuojaan ja pitävät ammattitaidostaan ja tuoteosaamisestaan huolta osallistumalla valmistajan ja maahantuojan järjestämiin merkkikohtaisiin koulutuksiin. Näin pystymme takaamaan kaikille asiakkaillemme hyvän palvelun jälkimarkkinoinnissa, oli työtehtävät sitten suurissa kaupungeissa tai muualla Suomessa.

Dae-Tek Oy:n pääedustus jo 25 vuoden ajan on ollut Doosan-maanrakennuskoneet (entiseltä nimeltään DAEWOO) eri lajeissaan.  Merkittävimpänä ryhmänä ovat olleet tela- ja pyöräalustaiset kaivukoneet keskimäärin 20% markkinaosuudella, ollen useana vuonna Suomen markkinaykkönen.  Edustuksiimme kuuluvat myös Doosan Moxy dumpperit ja Montabert  iskuvasarat ja Mecalac-kuormaajat.

Vuoden 2011 alusta lähtien myös Bobcat-tuotteet ovat olleet mukana maahantuontiohjelmassamme.

Bobcat tunnettuna konemerkkinä on tuonut merkittävän lisän yrityksen toimintaan ja on antanut mahdollisuuden tarjota laajan valikoiman koneita pienestä suureen. Bobcatin aktiivinen konekanta on lähes 3000 yksikköä, mikä antaa hyvät mahdollisuudet jälkimarkkinoinnin kautta kasvattaa toimintaa uudelle tasolle. Varaosa- ja huoltopalvelut ovatkin yksi merkittävistä jatkuvan kehityksen kohteista yrityksen strategiassa.

 


Lue täältä yritysesite